MGP Madd Gear Products

mgp-logo

THE WORLD’S GONE MADD!

Bij MADD we hebben alle opties voor handen – we luisteren naar wat onze rijders willen en realiseren het!

Het mengen van zaken met het spel is onderdeel van onze make-up, maar we altijd de klus te klaren.

MADD werd in 2002 opgericht door Mike Horne die de visie had om een ​​populair stuntstep merk voor kinderen te creëren. Australië staat bekend om iconische buitensporten en met Madd Gear Products zijn we weer op de voorgrond met praktische houding die wij hebben.
Door een groeiende internationale fanbase en snel toenemende vraag naar MGP (Madd Gear Pro) producten, bleek 2010 een waanzinnig druk jaar met een MGP exploderende vraag in de VS, het Verenigd Koninkrijk en de Europese markten. MGP heeft verkoopkantoren en Pro Teams opgericht om een ​​vinger aan de pols te houden om in te kunnen spelen op de internationale trends.

Veel Pro Teams rond de wereld helpen ons ook in ontwikkeling en testen van stuntsteppen, zodat we de beste producten bouwen die aan de hoge normen voldoen van de rijders van vandaag. Alle MADD producten zijn getest volgens de strengste normen door onafhankelijke laboratoria in overeenstemming met de vereiste lokale en landelijke wetgeving. Onze in-house Quality Assurance-afdeling is een belangrijke schakel, niet alleen om bij te blijven in trends, maar ook in het opstellen van eisen en testen die er voor zorgen dat onze producten ongeëvenaard zijn.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Australië, waar het allemaal begon in 2002. Hier worden de belangrijkste product en event-activiteit bedacht, tijdens de dagelijkse bijeenkomsten van de mensen die achter de schermen van MADD werken.

MADD en Team MGP zijn actief betrokken bij onze lokale en globale gemeenschap en nemen de tijd voor het vervaardigen en producten te helpen de ontwikkeling van de industrie en haar rijders. We het Team nemen regelmatig op tournee om ervoor te zorgen onze regionale fans krijgen een stuk van de actie hun stad tegenhangers vaak zien!

Door het sponsoren van evenementen, vrijwilligerswerk tijd voor educatieve kampen en programma’s, het beoordelen van wedstrijden en het doneren product fondsenwervers en gebeurtenissen die u kunt ervan verzekerd zijn dat als het te maken heeft met actie MADD en pop zullen worden betrokken!
We ondersteunen ook de jeugd ontwikkeling initiatieven samen te werken met niet-for-profit organisaties en lokale jeugdgroepen, evenals de toetreding tot diverse fora te vertegenwoordigen en ondersteunen de industrie.

TOEKOMST VOOR MGP

MADD blijft de sport dat ze betrokken zijn bij de door de grassroots marketing campagnes te ondersteunen, het sponsoren van lokale evenementen en het bevorderen van Team MGP zowel in Australië en in het buitenland.
Terwijl Australië leidt de manier waarop de mondiale markt blijft groeien en MADD is ook sponsoren Pro Teams in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Europa bereiken rijders over de hele wereld … .as benaderen we ons 10-jarig bestaan ​​wie weet wat de toekomst brengt … één ding is zeker … het is MADDD !!!!!!!

Het VX3 model van MGP was niet zo’n succes en nadat hierop verbeteringen zijn aangepast is de VX4 gelanceerd. De VX4 is uitgevoerd met een semi intergrated compressie headset en 11cm wielen. De VX5 en de VX6 zijn nog betere steps geworden, waar wij echt enthousiast van worden. Met name de Team editions bieden veel waar voor hun geld. De VX6 serie is niet alleen super sterk, maar ook waanzinnig mooi geworden.

Ondertussen zijn de VX7 en de VX8 ook al gelanceerd. Deze laatst twee zijn bijzonder goed