Grit stuntsteppen

De Grit StuntstepGRIT SCOOTER LOGO

Grit Scooters is een relatief nieuw merk in de wereld van stuntsteppen en vindt zijn oorsprong in Australië. Grit is een van de snelst groeiende stuntstep merken in de wereld en productlijn van 2015 is ook weer top. Grit Scooters biedt een scala van complete Grit Stuntsteppen, evenals onderdelen en accessoires die kunnen worden geplaatst op andere stuntscooter  merken op de markt.

Grit Scooters nemen van de nieuwste computer aided design technieken en krijgen constant feedback van haar team riders over de hele wereld. Zo kan Grit een aantal van de meest geavanceerde volledige stuntsteppen en aangepaste onderdelen op de markt brengen. Met alleen de beste grondstoffen maakt  Grit Scooters het ontwerp en fabricage van stuntsteppen steeds beter. Zo blijven Grit producten in de voorhoede van extreme steppen en zal Grit altijd een trendsetter blijven .

Wat uw budget, discipline of stijl ook is, Grit heeft altijd een passende stuntstep. Maak Grit Scooters onderdeel van jouw stuntstep carrière en succes is verzekerd.

Wij vinden de Grit Stuntsteppen bijzonder goed. Ze bieden veel waar voor hun geld en worden ontworpen door echte liefhebbers. Met name de Elite en de Tremor zijn erg goed voor gevorderden